Biludlejning Malaga Airport

Biludlejning Malaga Airport

Malaga lufthavn ligger kun otte kilometre vest fra byen. Den har tre terminaler, men over 90% af alle fly ankommer til den nyere terminal 2. Der bygges I øjeblikket en anden terminal som står færdig om et par år. Uheldigvis betyder dette, at mange områder ikke er tilgængelige da der udgraves til et undergrunds parkeringshus. Sæt hellere for meget end for lidt tid af til at komme rundt.

Det er muligt at flyve til Malaga lufthavn fra 120 lufthavne rundt omkring I verden. Der er 7 lufthavne I Spanien som modtager fly fra Danmark og 17 der modtager fly fra England. Totalt er der 23 lufthavne I Spanien som modtager fly fra København, Billund, Belfast, Birmingham, Bournemouth, Bristol, Cardiff, Nottingham, Edinburgh, Exeter, Glasgow, Humberside, Leeds, Liverpool, Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton, Manchester, Manston, Norwich, Southampton og Dublin.

Flyselskaber du eventuelt kan flyve med til Malaga lufthavn er fra Danmark Sterling ellers kan du flyve med Iberia, SAS og Spainair via Madrid eller Barcelona og derfra en indrigsrute. Hvis du vælger at flyve fra England er det muligt at flyve til Malaga med Easy Jet, British Airways, Iberia, Monarch Airlines, Britannia, MyTravel, JMC, First Choice, Air Scotland, FlyGlobespan, Futura, Spanair, AerLingus, Funjet og Cityjet.

Costa del Sols kystlinie strækker omkring 90 minutters kørsel til hver side fra Malaga, mod vest ligger Gibraltar og mod øst ligger Nerja.

Fra lufthavnen kan du tage et tog hele vejen til Fuengirola og bussen langs kysten til Marbella. At komme rundt I personbil er meget nemt især pga. Det meget overskuelige vejnet og betalingssystem. Du kan arrangere din billeje med Helle Hollis som har et kontor I kælderen I terminal 2. Helle Hollis bilflåden kan opfylde alle dine behov er er nem at reservere enten via telefon, fax eller internet. www.hellehollis.com

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44