Biludlejning Torremolinos

Biludlejning Torremolinos

Hvis du køre 10 inutter vest for Malaga lufthavn kommer du til Torremolinos. Denne lufthavn er skylden i at byen er kommet paa verden touristkort fra at være en gammel fiskeriby.

I de seneste år er vejene langs Costa del Sol blevet ombygget til ukendelighed og du kan nu køre hele vejen langs kysten uden problemer.

Torremolinos´s naboer Benalmadena og Malaga har på mange måder stor kontrast til Torremolinos.

Benalmadena er en livlig havneby og touristområde hvis befolkning har meget travlt gennem de varme sommer måneder og hvis cafeer, restauranter og barer har præg af England og Nordeuropa.

Malaga er på den anden side en gammel spansk by med fantastisk arkitektur og med f.eks. Picasso Museumet og med en hel massse spanske restauranter og barer hvor der ikke tales eller forstås engelsk.

Fra Torremolinos kan du nemt udforske resten af Costa del Sol og Andalucia. Du kan køre mod nord til Seville som er en to timers kørsel og da turen er lidt lang burde du overveje at leje et hotelværelse for natten og have natten i hovedstaden af Andalucia.

Hvis du vil blive på Costa del Sol kan du besøge Marbella, Puerto Banus og Estepona i vest og 65 kilometer mod øst ligger den smukke spanske by Nerja.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44