Biludlejning Nerja

Biludlejning Nerja

Hvis du bor I Nerja og kan lide at tage på opdagelse hvorfor så ikke leje en bil hos Helle Hollis ved Malaga lufthavn og køre til Nerja.

Nerja er ikke som de andre touristområder på Costa del Sol da det ligger øst for Malaga. Det liggeer omkring 50 kilometer øst for Malaga og omkring 100 kilometer syd for Granada.

Nerja ligger faktisk ved enden af Costa del Sol og Gibraltar er omkring 175 kilometer væk på den anden side af Costa del Sol.

Du kan realativt come nemt til andre dele af Costa del Sol fra Nerja. En køretur til f.eks. Marbella på 100 kilometer tager ikke meget mere end halvanden time.

Hvis du bor I Nerja med børn og godt kan lide forlystelses parker er det bedst at tage til Benalmadena. I Benalmadena finder du et udvalg af forlystelselsparker og steder dom børnene vil elske, f.eks. Selwo Sea Life Marina og Tivoli World.

Tivoli World er en typisk forlystelsespark med mange opvisninger, forlystelser og ting at have. Noter venligst at I sommervarmen har Tivoli World kun åbent fra kl 16 til 03.00.

Derudover er det nemt at komme fra Nerja til mange andre områder som f.eks. Puerto Banus, Fuengirola, Estepona, Sotogrande og selve Malaga.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44