Biludlejning Granada

Biludlejning Granada

Granada kan tilbyde alle ting en moderne by burde tilbyde, men stadig med den specielle Andalusiske charme. Byen har en kvart million indbyggere på et område hvor man kan gå fra den ene ende til den anden. Resultatet af kristne, maurer og jøder som lever i harmoni med hinanden har givet byen et godt venligt og åbent ry.

Granada kan tilbyder mange forskellige slags terræn og er en hovedstaden af provinsen med samme navn I den østlige del af Andalucia. Der er et kystområde med varmt klima, det frugtbare Genil og Sierra Nevada bjergene hvor du kan stå på ski I 2,481 meters højde ved Mulcahen som er det højeste sted på den spanske halvø.

Granada blev grundlagt af romerne som byggede byen og kaldte den Ilbyr. Araberne invaderede den spanske halvø I det 8. århundrede og gav byen navnet Granada. Derefter overtog de kristne I 1492 under herredømmet af Droning Isabel af Castile og hendes mand Ferdinand af Aragon.

Byen blev formet efter bakkerne hvor det gamle kvarter blev grundlagt. I det 14. århundrede blev Alzambra, under Nazari Dynastiet, bygget. Dette smukke stykke arkitektur ser udover hele Granada fra bakketoppen og var et af mange bygningsværker som f.eks. sommer paladset med utrolige udsmykninger, springvand og haver og det overdådige Charles V palads som er et godt bevis på spansk renæssance arkitektur.

Den nye del af byen ligger på sletten hvor Gran Via de Colon og Calle de Los Reyes Catolicos er de travleste gader omkring katedralen.

Med så mange spændende og facinerende ting at se er det nødvendigt at komme rundt på egen hand. Helle Hollis som er det førende biludlejningsfirma har to kontore I Malaga lufthavn og Granada lufthavn hvor alle dine ønsker for biludlejning vil blive mødt.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44