Biludlejning Girona Airport

Biludlejning Girona Airport

Ankomst fra både indrigs og udenrigs fly til Girona lufthavn ligger på stueetagen. Der er to baggage leverings lokaler, et for passagere fra EU og et for passagere udenfor EU.

På grund af udviddelserne af lufthavnen er shopping mulighederne minimale. Café/restauranterne er midlertidigt opsat, men har en meget velkommende atmosfære. Her serveres en bred vifte af mad, leske drikke og alkoholiske drikke.

Der er en Aldeasa Duty Free butik som sælger et stort udvalg af alcohol, tobak, parfume og finere fødevarer. Husk på at du rejser tilbage til et EU land, så du må max medbringe 3200 cigaretter, 400 cigarillos, 200 cigare, 3kg ryge tobak, 110 litres of øl, 10 litres of spiritus, 90 liter vin, 20 liter stærkere win, f.eks. port eller sherry.

Dette er et rigtig godt sted at komme til Spanien i, Girona lufthavn er også brugt af rejsende der skal til Sydvest Frankrig. Grænsen er kun 70 kilometer nord fra lufthavnen og en tur til dertil tager omkring en time. Hvis du kontakter Helle Hollis vil vi med glæde vil arrangere din billeje.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44