Biludlejning Calahonda

Biludlejning Calahonda

Fra Calahonda er der ikke mange timers kørsel til de fleste kanter af Andalucia og du kan køre til hver side af Costa del Sol indenfor en time.

Hvis du bor i Calahonda har du de nye toldbods motorveje mod nord og den ældre N340 ud mod kysten. Begge veje går langs Costa del Sol men den store told motorvej har langt mindre trafik, men koster også penge at køre på.

Den eneste fordel ved at bruge N340 kystvejen er de mange afkørsler der gør det nemmere at køre små afstande.

De nærmeste ferieområder fra Calahonda er Marbella og Fuengirola men du kan også køre til Puerto Banus på 20 minutter og den smukke spanske by Estepona på 30 minutter.

Gibraltar ligger ca 60 minutters kørsel fra Calahonda og hvis du ikke har noget imod at køre langt, kan du nå Jerez, Granada og Seville inden for et par timer.

Der er et område som er begyndt at blive meget populært blandt menneskerne der bor i Calahonda og som tager omkring 90 minutter at køre til Tarifa. Tarifa er hvor Middelhavet møder Atlanterhavet og de smukke omgivelser giver en afslappet stemming. For at komme til Tarifa fra Calahonda skal du tage told motorvejen mod Gibraltar.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44