Biludlejning Almeria Airport

Biludlejning Almeria Airport

Med dens to flybaner der løber langs Middelhaves kan Almeria lufthavn klar op til eleve fly på hvilket som helst tidspunkt. Du vil også se små sportsfly her.

Fordelt over tre etager er Almeria Lufthavn meget travl og tager sig af mange passagere hvert eneste år. De fleste ting sker på stue etagen hvor ankomst og afgangs områderne samt biludlejningsfirmaerne er.

Hvis du lejer en bil når du har hentet din bagaje skal du gå ind i ankomst hallen hvor du skal have de sidste papire og betaling før du kan afhente din bil som du har arrangeret med Helle Hollis.

Ankomst området har en café/bar og butikker, apotek og tourist/fly informationer.

Den øverste etage bruges for det meste til administrative gøremål men den har en terasse for passagere og gæster, hvis det er nødvendigt kan den også bruges som en ekstra afgangshal.

Parkeringspladsen ligger foran terminal bygningen. Du skal have en billet fra maskinerne når du kommer ind på parkeringspladsen og pas på du ikke mister del ellers skal du betale en for en hel dag. Når du skal afsted igen fra parkeringspladsen skal du bruge din billet I maskinen for at betale din afgift.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44