Beoordelingen Helle Hollis

  • Jacobs Mening geschreven op 06/12/2018

    Wij zijn erg tevreden over Helle Hollis. Het inchecken ging snel, en we kregen een prachtige auto! We zijn meer dan tevreden en huren binnenkort weer een auto bij Helle Hollis!

  • Poirters Mening geschreven op 24/11/2018

    Ik vond het een fijne ervaring bij Helle Hollis, klein puntje van persoonlijke aard wat uitleg over een vreemde auto zou ik op prijs stellen, daar wij in het donker op weg moesten naar onze bestemming. De auto was een hele fijne citroen cactus c4.

  • Veenstra Mening geschreven op 20/11/2018

    Prima ontvangst, nette condities en keurig personeel! Het kan elders goedkoper misschien, maar de degelijkheid en afhandeling zijn veel beter!

  • Gallego Mening geschreven op 19/11/2018

    Een prima ervaring met Helle Hollis gehad. Uitstekende service, snelle beantwoording van mails, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Aan de balie super vriendelijk personeel, snelle service kortom meer dan tevreden

  • Kreule Mening geschreven op 15/11/2018

    Onze eerste ervaring met Helle Hollis is positief. Goede communicatie. en vriendelijk. Flexibel bij verlengen van de huurperiode. Geen gedoe zoals bij veel andere verhuurbedrijven

  • Van Doorn Mening geschreven op 15/11/2018

    Een zeer betrouwbare autoverhuurmaatschappij met geweldige snelle service.

  • Van der Zee Mening geschreven op 13/11/2018

    Ik heb dit jaar 4x een auto gehuurd in Malaga. Deze keer voor het eerst bij Helle Hollis, maar dit is zo goed bevallen dat ik de volgende keer weer hier huur. Snelheid van het proces, vriendelijkheid van de medewerkers, fijne auto, dat alles zorgt ervoor dat we zeker terugkomen.

  • Coolsaet Mening geschreven op 10/11/2018

    Zeer tevreden over alles. vlot inchecken, vriendelijk, vooraf kn ingeven van alle administratie en verzekering en betaling, mooie - propere - recente wagen (upgrade gekregen vr dezelfde prijs : citroen aircross gps)- heel vlot en snel van en naar de luchthaven met de shuttlebus, onmiddellijke terugstorting van forfaitbedrag brandstof. Hier kom ik terug om een wagen te huren.

  • Spoor-Fiege Mening geschreven op 09/11/2018

    Gewoon goed en eerlijk met brandstof en schade registratie. Nette, ruime en goed verlichte garage waar auto in ontvangst wordt genomen. Vriendelijk personeel.

  • Hunze Mening geschreven op 07/11/2018

    Heb 10 jaar een eigen huis gehad en huur(de) sinds 2000 met regelmaat een auto. De service is TE GEK, écht heel goed en als waar is wat ik hoor van anderen dan is er aan de Costa geen betere!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de su navegación en nuestro sitio.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om onze website te verbeteren door middel van een analyse van uw gebruik van onze website.
U kunt deze toestemming altijd intrekken en hier meer informatie verkrijgen.