Beoordelingen Helle Hollis

  • Luijendijk Mening geschreven op 17/06/2019

    Helle hollis, altijd de beste service en kwaliteit

  • Van Komen Mening geschreven op 17/06/2019

    Wat een super service, het ophalen van onze huurauto duurde nog geen 5 minuten. Ook bij terugkomst snel geholpen e met de endelpus weer direct naar het vliegveld gebracht.

  • Holthuis Mening geschreven op 15/06/2019

    Ik beveel altijd alle vrienden en bekenden Helle Hollis aan, omdat je dan probleemloos een auto huurt en altijd open en eerlijk behandeld wordt.

  • Benlahsen Mening geschreven op 14/06/2019

    Supersnelle levering van de auto nadat we snel waren opgehaald door jullie van de airport. Auto was netjes in orde en ook het inleveren ging correct en snel. Volgende x zeker weer bij jullie een auto huren!

  • Van Amelsfort Mening geschreven op 10/06/2019

    Snel, vriendelijk, helder en vlot. Kan echt niet beter zoals wij dat hebben ervaren, zeker vergeleken met de ervaringen van andere groepsleden met andere verhuurders. Ook heel fijn, je betaalt een volle tank bij afhalen, alles wat er nog inzit als je de auto teruterugbrengt brengt wordt terugbetaald. Dus geen last minute zoektocht naar een tankstation voor inleveren. Ook heel helder, voorafgaand bij de boeking, welke mate van verzekering dat je wil. Dus geen malafide praktijken met extra kosten als je de auto komt halen. Wij hebben hier een top ervaring!

  • Smits Mening geschreven op 09/06/2019

    Keurig personeel. Duidelijke en goede uitleg mbt alles. Mooie auto. Zeer prettig!!!

  • Snel Mening geschreven op 08/06/2019

    Uitstekende service en altijd een nette auto gekregen. Ik huur volgend jaar weer bij Helle Hollis.

  • Van Beeumen Mening geschreven op 04/06/2019

    Snelle service. Propere wagen voor een correcte prijs. Snelle busservice naar de luchthaven.TOP

  • Suijkerbuijk Mening geschreven op 03/06/2019

    Zoals altijd weer zeer tevreden: auto in topconditie en professionele, vriendelijke medewerkers die me razendsnel hebben gesloten. Graag weer tot heel binnenkort

  • Ter Mening geschreven op 02/06/2019

    Wij zijn super tevreden over Helle Hollis, het personeel is fantastisch en heel behulpzaam. Je hebt de auto snel, bent daardoor snel onderweg en het inleveren gaat zo mogelijk nog sneller en makkelijk. Wij blijven voor Helle Hollis kiezen!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de su navegación en nuestro sitio.
Siempre podrás revocar tu consentimiento y obtener más información aquí.

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om onze website te verbeteren door middel van een analyse van uw gebruik van onze website.
U kunt deze toestemming altijd intrekken en hier meer informatie verkrijgen.