Biludlejning Nueva Andalucia

Biludlejning Nueva Andalucia

Nueva Andalucia er et område lige nord for Puerto Banus og vest for Marbella.

Mange mennesker kalder Nueva Andalucia for "Golf dalen" fordi der her ligger fem af de bedste golfbaner på Costa del Sol.Las Brisas Golf banen, Los Naranjos golf banen, La Quinta Golf banen, Aloha Golf og La Dame Anoche Golf Course.

En rigmelig stor procentdel af befolkningern I Nueva Andalucia er permanente tourister fra England, Danmark, Sverige, Tyskland samt Spaniere.

For feriegæster er Nueva Andalucia et dejligt sted og det tager kun fem minutter at komme til, men det er bedre standart til halv pris. Faktisk er der flere gode ting at se og lave som kun er ti minutters gågang fra Puerto Banus.

Mange af lejlighederne og udlejningshusene I Nueva Andalucia er nye og kommer med swimmingpool og 24 timers sikkerhedsvagter. En anden god ting ved at bo her er også at du kan bo mere privat område.

Lørdag morgen burde du køre mod Puerto Banus tyrefægtningsarena og Hovedpladsen hvor der er et stort gademarked mellem 9 og 14. Dette marked er det støreste på Costa del Sol og her sælges alt fra mad til luksusvarer.

Du kan finde et par gode supermarkeder I Nueva Andalucia samt et stort udvalg af gode restauranter. Næsten alle husejere og bosatte udlændinger kan bedst lide at spise på de lokale restauranter I Nueva Andalucia hvor maden ofte er både billigere og bedre end I Puerto Banus.

Hvis du bor I Nueva Andalucia og gerne vil leje en bil så kontakt venligst Helle Hollis kontoret I Marbella på telefon (+34) 952 82 30 38

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44