Biludlejning Granada

Biludlejning Granada

Granada er et unikt sted hvor du kan stå på ski i Sierra Nevada bjergene om morgenen, tage en svømmetur I Middelhavet om eftermiddagen og nyde tapas I den historiske by om aftenen. Hvis du lejer en bil vil du være I stand til at køre den 40 minutters strækning fra Granada til Sierra Nevada ski resort og derfra køre en times tid til strandene på Costa del Sol.Helle Hollis er et biludlejningsfirma som har et forrygende ry I Spanien for at organisere de nødvendige transport muligheder. Helle Hollis kan nemt kontaktes på telefon, fax eller over hjemmesiden www.hellehollis.com.

Granada har I sig selv mange ting at tilbyde, b.la. Alhambra fortet som ligger på toppen af en bakke I ydrekanten af byen. Fortet blev bygget af maurerne og indeholder meget specielle Islamisk kunst og arkitektur af Palacio Nazaries, storslåede haver og mægtige Alcazaba fort som blev bygget mellem det 11. og 13 århundrede.

Albaicin Moorish området tilbyder smalle gader og en masse butikker og barer eller der er bogstaveligt fyldt med Barok og renæssance kirker at se på hvert hjørne. Ellers kan du gå gennem rosen haverne I Garcia Lorca Park. Listen er endeløs, men alt dette ligger I gåafstand og du kan gå fra den ene ende af byen til den anden på en dag og opdage.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44