Biludlejning Cabopino

Biludlejning Cabopino

Cabopino ligger omkring halvvejs langs Costa del Sol, mellem Furngirola og Marbella. Byen har nogle af de bedste strande på Costa del Sol en lille men smart sejlsports havn.

Hvis du bor i Cabopino i din ferie skal der nok være nok at lave og massere af steder at se.

Cabopino golfbanen har 18 huller samt en driving range, putting green, en proshop og massere af golfbiler.

Hvis du køre ned til havnen I Cabapino finder du et godt udvalg af restauranter som servere en et stort udvalg af mad. På begge sider af havnen

På begge sider af havnen er der smukke flotte strande som tilbyder sandede områder og sikre svømmeområder. I havnen er der muligheder for at tage på fisketure eller sejle ud og se landet fra vandet.

Langs strandene finder du også mange forskellige strand barer (Chiringuitas), som hele dagen servere en bred vifte af mad samt frisk fisk og skalddyr. En anden god strand er Funny Beach som ligger udenfor Marbella. Funny Beach har en Go-Kart bane, radiobiler, trampoliner og en masse andre forlystelser som holder børnene underholdt.

Hvis du forlader Cabopino og dragger mod vest tager det dig omkring fem minutter at komme ind I Marbella. Følg vejen ind til centrum af Marbella. I stedet for at køre rundt og lede efter en parkeringsplads, så kør direkte til et af de mange parkeringshuse.

Marbella er en moderne storby med de fleste af de store butikskæder som Zara og Mango som ligger på hovedgaden, Ricardo Soriano. Der kan du også finde en "gammel bydel" hvor der er smalle, stenbelagte gader som alle ender ved Plaza Los Naranjos (Appelsin Pladsen) hvor kommunen også ligger.

Hvis du har børn burde du gå den modsatte retning mod Fuengirola og Benalmadena hvor der er mange gode forlystelsparker, en Zoo og et stort badeland. Den største og ældste park er Tivoli World som ligger I Benalmadena som har åbent indtil klokken 03.00 I juli og august.

Udregn Pris
 
Dit biludlejningsfirma på
Costa del Sol og Andalusien
Har du brug
for hjælp?

+34 95 224 55 44