Flere nye biler i flåden!

31/03/2014

Opel Astra

Den følgende uge bliver meget hektisk hos Helle Hollis, da vi igen får levering af mange nye bilmodeller. Vi er stolte af, at vi er et af de få lokale firmaer som fornyer flåden regelmæssigt, så vores kunder altid får de nyeste modeller at køre i.

Vi får nu leveret i gruppe B Toyota Aygo city 1.0 modellen med 70 hk, som er den perfekte bybil der kvikt kommer omkring med lavt brændstofsforbrug.  På trods af dens lille størrelse er det en sikker model at køre da den for eksempel har 6 airbags og antiudskridningssystem. Derudover har den selvfølgelig også air conditioning, bluetooth, og alufælge.

I den populære kompakte familiebil gruppe (E) får vi levering af Opel Astra Selective 1.6 med 115HK. Også denne model er fuldt udstyret med bl.a. bluetooth og park assist så det bliver endnu lettere at parkere .

Ønsker du at køre i en stationcar model, så får vi i gruppe S levering af  C4 Picasso Seduction 1.6 115HK diesel udgave, som blandt andet har panorama forrude, bluetooth, 6 airbags og 537 L bagagerum. Sæderne på bagsædet er tre komfortable separate sæder.
C4grandpicasso

Og i gruppen med 5+2 sæder, gruppe J, får vi også levering af Grand C4 Picasso Attraction i diesel udgave som er en meget behagelig og rummelig bil at køre i.

Og til jer som er en gruppe eller stor familie der gerne vil køre sammen, så får vi nu leveret  Seat Alhambra 2.0 TDI modellen med plads til 7 personer (Gruppe K).  Denne model er udstyret med bluetooth, cruise control, klima anlæg og parkingsensor for og bag. En rigtig dejlig luksus model at køre.

Hos Helle Hollis får du dig et stort udvalg af nye bilmodeller at køre i, så vent ikke længere men reserver din bil nu.

Påske optog i Malaga

31/03/2014

El Paso Benalmadena

De andalusiske påskeoptog er en stor oplevelse at overvære.   I hver by er der fastlagt program for hvornår de forskellige optog finder sted som starter fra Palmesøndag af.  Der findes gratis apps som du kan downloade for at følge optogene, søg under  det spanske ord for påske uge : ”Semana Santa” eller på turistkontorerne hvor du kan få yderligere information.

I Malaga by kommer alle optog ad Alameda Principal, gågaden Larios og en del af gaden Granada.  Det er en strækning på næsten 900 meter som  også bliver kaldet for den officielle påske optogsrute, og dernæst går hvert optog videre til sin bydel.  Normalt starter optogene fra sen eftermiddag af og forsætter til langt ud på morgenstunden alt efter hvilken dag det er i påskeugen.

El Paso Benalmadena Pueblo

Et alternativ til påskeoptogene er at se El Paso i Benalmadena Pueblo.

Benalmadena Pueblo har som tradition at opføre et skuespil som omhandler Jesus liv og død, hvor skuespillerne er børn og voksne fra landsbyen.

Skuespillet finder sted skærtorsdag og langfredag fra kl. 11 til kl.14.30 i et naturområde ved udenfor landsbyen ved budist templet og sommerfuglemuseet.  Da skuespillet foregår udendørs afhænger det hvert år af vejret om det bliver gennemført eller ej.   Skuespillet er meget stemningsfyldt med veksling mellem sang og tale, og på trods af, at det foregår på spansk, så er det let at følge med i spillet.  Der er gratis adgang, så kom i god tid for at få en siddeplads.

Mere information her.

Hos Helle Hollis – har vi ingen skjulte gebyrer !

12/02/2014

Ung pige med bilnøgle

Når man lejer en bil i udlandet, så kan der for mange rejsende være usikkerhed om den endelige lejepris, om der er skjulte gebyrer og hvordan brændstofspolitikken er.

Dette viser resultatet af en undersøgelse fra ANEC (European Association for Co-ordination of Consumer Representation in Standardisation) der bl.a. blev offentliggjort i BT i februar måned.

Vi hører og læser ofte om de forskellige former for ”scam” som andre biludlejningsfirmaer anvender når de annoncerer med en meget billig pris. Og vi er derfor meget opmærksomme på at vise, at hos Helle Hollis kan du leje med fuld tryghed og ingen skjulte overraskelser.

Vi har fair brændstofspolitik, hvor du kun betaler for det som du bruger, idet vi refunderer for hver kvarte tank ubrugt brændstof. Du har 100% fleksibilitet, idet du selv bestemmer om du vil aflevere med fuld tank og få hele brændstofsbeløbet retur, eller f.eks. med en kvart tank og så få dette beløb refunderet.

Desuden fremgår det tydeligt på vor hjemmeside, hvis der f.eks. er et natbetjeningsgebyr der kommer til, eller hvordan selvrisikobeløbet kan enten lægges som depositum eller muligheden for at betale for en selvrisiko forsikring.   Når du modtager reservations bekræftelsen og klikker på dens link, så fremgår der klart, hvad du kommer til at betale for din billeje.

Vi foretager løbende en kundetilfredshedsundersøgelse, og vi er glade for at se, at vore kunder giver 90% score til personalet og 85% score til courtesy bus servicen. Som tak for at deltage i kundetilfredshedsundersøgelsen, deltager man i lodtrækningen om 1 uges gratis billeje.  For januar måned blev Hr. Haugen fra Norge den heldige vinder.

Næste gang du shopper rundt for at bestille din ferie, så husk at hvis du ønsker at starte en stress-fri ferie og med fair brændstofspolitik, så vælg Helle Hollis.  Hos os er det billeje uden skjulte overraskelser !

Lej din bil her !

Karnevalstid i Malaga !

12/02/2014

Karneval Malaga 2014

Så nærmer karnevalstiden sig, som både store og små kan deltage i.

Karnevalet i Málaga finder sted fra den 22 februar til den 2 marts, hvor du kan opleve karnevalsstemningen i byens centrum. Lørdag aften den 22 februar fra kl. 21.30 bliver karnevalets ”konge og dronning” valgt i et stort lysshow på Plaza de la Constitución.

Om søndagen den 23 februar fra kl. 12 er der på samme plads valg af børnenes prins og prinsesse samt gratis karnevalsaktiviteter for alle børn. Fra kl. 17 af er der et stort optog af alle udklædte gennem Málagas centrum.

I løbet af ugen har diverse barer et særtilbud med tapas og drikkevare til 2,50 euro, så der er noget til at styrke sig på.

Den følgende lørdag den 1 marts kl. 20 finder ”Blomsternes kamp” sted i Calle Larios (gågaden). Der bliver uddelt gratis blomsterblade og konfetti til at kaste med og alle er velkommne til at deltage. Det er en skik fra Malága som er blevet genopfrisket fra de gamle dage, hvor arbejderne kastede blomster på herskabet der deltog i karnevalet. Fra kl. 21.30 af bliver der afholdt drag queen konkurrence og fra midnat af, bliver karnevalet fejret på diskoteker og barer med udklædningskonkurrencer.

Endelig om søndagen den 2 marts bliver der fra kl. 12 på budt på gratis friturestegte ansojser ”boquerónes” og i Calle Larios er der udstillet den store ”El Boquerón” inden den om eftermiddagen bliver båret til stranden ved La Málagueta hvor den brændes af. Et stort fyrværkeri afslutter karnevalet ved 19 tiden.

Karnevalet finder i samme periode sted i næsten alle byer i Andalusien, så du har rig mulighed for at opleve det, selvom du ikke er i Málaga. I Cadíz, som har Spaniens ældste karneval, finder det sted fra den 27 februar til den 9 marts.

Lej din Helle Hollis bil og kom omkring til karneval !

Jerez – kåret som Europas vinby 2014

27/01/2014

Jerez vinby 2014

Under 3 timers kørsel fra Málaga Lufthavn kommer du til den spanske by Jerez de la Frontera, som netop er blevet kåret til  Europas vinby 2014.

Jerez er verdensberømt for sin sherry og vin produktion og har mange sherry bodegaer, som du kan besøge og blive introduceret til sherry produktionen. Hvis du ønsker at besøge en af disse bodegaer som også inkluderer sherry smagning, så klik her for mere information.

Katedral i Jerez

Jerez har meget mere at tilbyde end kun sin vin produktion. Selve byen er meget charmerende med den gamle katedral og mindesmærker, og der er desuden mange tapas og flamingo barer at besøge.

Andalusisk hesteshow i Jerez

Hvis du er fan af de spanske heste, så er det et ”must” at besøge den Kongelige Andalusiske Rideskole. I januar og februar måned kan du hver torsdag se heste dressur showet ”Sådan danser de andalusiske heste”. I sommer månederne bliver dette show vist flere gange om ugen.  Du kan også vælge at besøge karet -og dressur museet.  Billet priserne er fra 6,5-18 euro alt efter hvilket  type besøg du vælger. Klik her for mere information .

Jerez racerbane

Jerez er også berømt for sin motor racerbane – og for eksempel fra d. 28 -31 januar kan du overvære prøvekørsler for Formular 1 løbet eller i maj måned bliver der afholdt det Spanske Grand Prix for International MotoGPLæs mere her og for at reservere billetter.

Jerez Zoo

Tilsidst er der for børnene den zoologisk have i Jerez som hedder ”Zoo Botánico”. Det er både en zoologisk –og botanisk have du kan besøge. Hvis du ønsker at tage på en virtuel tur før du endelig planlægger din tur så klik her.  Den zoologiske have er lukket om mandagen indtil d. 15 juni, så check åbningstiderne inden du tager afsted.

Og husk ikke mindst at bestille din lejebil, så du er klar til nye oplevelser i Andalusien.

Nyt kunstmuseum i Mijas – et besøg værd

7/01/2014

Kunst Museum i Mijas

Imellem Jul og Nytår gik vi en lille tur op i vor landsby, Mijas. Det er noget som vi sjældent har lejlighed til på en normal arbejdsdag – men nu bød chancen sig endelig for at besøge det nyeste kulturelle tiltag i landsbyen.
I Calle Malaga No 28 er Mijas nye kunstmuseum netop åbnet. Her vises en permanent udstilling af Picassos keramiske værker. Og ikke en hvilketsomhelst udstilling. Den regnes for at være den anden mest betydende i verden.

På førstesalen er det meningen at der skal være skiftende udstillinger af 3 måneders varighed hver. I øjeblikket vises der en malerisamling med titlen Picasso, hans venner og samtidige. Der er lærreder af bl.a. Dali og Braque – altså anerkendte kunstnere.

Museet er lille, men meget seværdigt. Der vises rundt af unge mennesker der alle taler engelsk og som er mere end villige til at praktisere det.
Vinteråbningstiden er dagligt fra 10:00 – 18:00. Entreen koster blot 3€
Museets hjemmeside kan besøges på http://cacmijas.org/

Når du så aligevel er i Mijas, så kan jeg anbefale et besøg på byens vinmuseum, Museo de Vino de Malaga som er hygeligt indrettet i Sevillanas gamle transformatorbygning fra 1839 i Calle San Sebastian No 14

Vin museum i Mijas

Her kan du smage på et stort udvalg af vinene fra bjergene omkring Malaga og Ronda – og tilmed få en lille tapas. Det er også muligt at købe vinene med hjem. Et besøg på vinmuseet er et permanent punkt på dagsordenen når vi engang imellem har tilrejsende gæster  som besøger os i Mijas.

Museet kan også besøges på deres hjemmeside http://www.museovinomalaga.org – men det er ikke nær så sjovt!!
Der betales ikke entre, og priserne på de åbne vine er yderst rimelige.
Håber at vi ses i ”min” landsby.

P.S.: Din Helle Hollis udlejningsbil kan du bedst og billigst parkere i  landsbyens parkeringshus, der er beliggende midt i byen, ved siden af rådhuset. For at flest mulige skal have glæde af et langt besøg i Mijas er parkeringsafgiften sat så billigt som een Euro for en hel dag. Så kan alle da være med!

Hans Hugo From – Direktør Helle Hollis Car Rental

 

Sierra Nevada – skisæsonen er lige begyndt !

2/12/2013

Sierra nevada

Det tager kun to timers kørsel fra Malaga lufthavn for at komme til Sierra Nevada (Granada) ski station.

Den nye skisæson startede i sidste uge, hvor den åbnede op med 5 km løjper ,dog  forventer skistationen (afhængigt af vejrforholdene ), at alle 105 km løjper vil snart være åbne. Du kan følge den daglige ” sne ” rapport ved hjælp af dette link , så du kan se, hvornår det er det bedste tidspunkt for dig at besøge Sierra Nevada.

En ny attraktion i år er ” Pista del Mar” (Havets løjpe) som er et sne område med udsmykninger med elementer fra havet. Dette område er dedikeret til familier, hvor der er taget hensyn til selv de mindste, da den byder på underholdning for alle aldre.

Sierra Nevada er også berømt for sine snowboard anlæg kaldet Sulayr sne park med mere end 70 moduler, og hop . Også her vil familier kunne finde områder for børn så de kan øve sig i denne sport i sikre omgivelser. Se mere her.

Planlæg en dag med sne og sol og lej din bil nu.

Jule parkering af din private bil hos Helle Hollis

2/12/2013

Helle Hollis Parkering ved Malaga lufthavn

Som du ved tilbyder vi indendørs parkering med 24 timers video overvågning af din private bil  – så har du husket at reservere din parkering før du tager på juleferie ?

Vi garanterer dig, at din bil er parkeret under sikre indendørs forhold.

Book nu og få 15% online rabat .

SIDSTE NYT !

Hvis du som Home Owners Club medlem stadig har ubrugt bonus rabat for iår, så kan du nu også bruge denne rabat til betaling af parkering!

Dette er endnu en ny fordel til alle vore klub medlemmer som er fastboende på Costa del Sol! Du kan anvende din bonus til betaling af parkering, hvis du ikke har brug for en lejebil til eget brug eller ønsker at give din bonus væk til familie eller venner.

Husk, at dette års bonus rabat udløber d. 31 december 2013, så vent ikke længere, men brug din bonus nu.

Kastanie festival i Pujerra og Ojén

29/10/2013

kastanier

Oktober og November måned er synonum med varme ristede kastanier i Andalusien.

Den 1 og 2 november, bliver der i ”hovedstaden for kastanier”, i Pujerra, fejret en kastanie festival. Pujerra er en lille landsby syd for Ronda med kun 350 indbyggere og som lever af kastaniehøsten.  Den 1. november kan du prøvesmage varme ristede kastanier eller besøge de lokale restauranter som byder på forskellige kastanie retter inklusive kastaniekage.  Desuden er der den 2 november gratis adgang til det lokale kastanie museum.

Pujerra er nok ikke den letteste landsby at komme til, men hvis du har lyst til en køre oplevelse, så prøv denne tur.  Fra San Pedro Alcantara køres der mod Ronda ad den snoede bjergvej. Før ankomsten til Ronda by, vil der være en afkørsel  MA-527 som fører til Pujerra landsby.  Selve køretiden er 1,5 time fra Malaga lufthavn af.

Et andet turforslag er, at besøge Ojén som ligger nord for Marbella. Byen fejrer også en kastaniefestival med ”Fiesta del Tostón” den 10 november. Her fejres kastaniehøsten på det lokale torv, hvor kan man prøvesmage ristede kastanier og dertil en anis likør.

Lej din bil hos Helle Hollis

Har du reserveret din bil til julen ?

29/10/2013

jul ved stranden

Du kan stadig nå at reservere din bil til julen, men du bør ikke vente meget længere.

De større bilgrupper bliver altid hurtigt udsolgt når det er højsæson og da vi samtidig med reducerer vor bilflåde i vinter sæsonen, så har vi færre store biler til rådighed end normalt.

Derfor vi anbefaler at du laver din jule booking nu og undgår at blive skuffet !

Husk at du skal ikke betale forud og der er ingen afbestillings- eller ændrings gebyr.

Book nu !