Sierra Nevada – ski sæsonen er startet i Granada !

2/12/2014

Sierra Nevada familie

Den 28 november blev ski sæsonen officielt inviet i Sierra Nevada.  Desværre er der i år endnu ikke kommet megen sne og der er iøjeblikket kun 9 km skiløjpe klar.  Derfor vil der i den første uge kun blive tilladt  et dagligt maksimum af 500 skiløbere.  Ski stationen har over 105 km løjper til rådighed når vejrforholdene tillader det. Sierra Nevada ligger kun 2 1/2 times kørsel fra Malaga,  og  er en dejlig dags udflugt.  Kør mod Granada og dernæst ad  A-395 mod Sierra Nevada. Skisportsstedet Sierra Nevada er ideelt for alle aldersgrupper. Der findes en særskilt afdeling for børn og familier med legeland, kælke bane og ski skole.  Læs mere her om familie aktiviteterne. Ønsker du at prøve kræfter med snowboard, så skulle du prøve snowboard afdelingen der  hedder Super Park Sulayr og har inddelt zoner efter forskelig sværhedsgrad. Klik her for mere information.(Desværre kun på spansk).

Sierra Nevada om aftnen

Eller måske du har lyst til at tage en tur på skiløjperne med kunstig belysning om aften ? Hver torsdag og lørdag aften fra kl. 19.00-22.00 er der 6 km skiløjper der er oplyste.

Har du fået lyst til at tage en tur til Sierra Nevada, så kan du altid tjekke sne situationen før du tager afsted her.

Fotos: www.sierranevada.es

Nye parkeringsautomater i Fuengirola

1/12/2014

Parkeringsautomat

Skal du besøge Fuengirola by og parkere i de blå zoner, så vil vi gøre dig opmærksom på, at der er kommet nye parkeringsautomater.
Disse har fået nogle nye funktioner, som vi gerne vil informere dig om, så du undgår at få en parkeringsbøde.

For at få printet din parkeringsbillet skal du starte med at trykke ”1” på skærmen. Dernæst skal du indtaste din lejebils nummerplade og du betaler for den tid du ønsker at parkere med mønter eller kreditkort.  Tryk tilsidst på den grønne tast og parkerings billetten  bliver nu printet som du kan lægge den i bilens forude.

Skulle du være så uheldig at få en parkeringsbøde, skal du trykke ”2” for at annullere denne bøde, og dernæst indtaste bilens nummerplade.  Der bliver vist beløbet at betale,  som kan gøres med kontanter eller kreditkort.

Det nye er, at der skal indtastes bilens nummerplade,  så husk at på Helle Hollis bilnøgleringen står der altid din bils nummerplade nummer, så det er let for dig at betale for parkeringen.

Julelysene tændes i Malaga by

27/11/2014

Juleudsmykning malaga 2013

Hvert år har Malaga by en imponerende juleudsmykning med flere tusinde LED lys.

Iår tændes juleudsmykningen den 28 november kl. 20 og dernæst afholdes der en gratis koncert på Plaza de la Constitucion med den spanske sangerinde Chenoa.

Kom i julestemning i Malaga by og gå en tur ad strøggaden Calle Larios og de omkring liggende gader.  Du kan også opleve kryppespillet på Malaga rådhus, hvor der er fri entre –og der er selvfølgelig masser af muligheder for juleindkøb.
Reserver din december bil nu og oplev den magiske julestemning i Malaga.

Kystvandring fra La Cala de Mijas til Calahonda

18/11/2014

Kyst vandring fra La Cala de Mijas

Hvem nyder ikke at gå en tur langs med strandpromenaden eller  strandkanten?

Nu har du muligheden for at prøve den nye vandretur langs med kysten fra La Cala de Mijas til Calahonda.  Det drejer sig om en strækning på ca. 6 km langs med kysten, hvor man kan gå, løbe eller cykle på trægangbroer og undgå at skulle en tur i sandet.

Strækningen er en del af projeket ”Strandstier langs med kysten”, hvor der er taget hensyn til naturen hvor trægangbroerne er anlagt. Desuden er der ingen kunstig belysning om aftnen.

Der planlægges at denne strækning forlænges så det en dag bliver muligt at gå til Marbella langs med  kysten.

Klik her for at se en del af strækningen som starter i La Cala de Mijas.

Nyd det dejlige efterårsvejr med en gåtur langs med stranden.

Foto fra www.mijas.es

Vigtig vej information! Den gamle tilkørselsvej til lufthavnen er imidlertidigt lukket!

5/11/2014

Tilkørselvej til Malaga Lufthavn

Her kommer vigtig vej information, så du undgår at komme for sent til lufthavnen.

Når du tager den gamle tilkørselsvej til lufthavnen kommer du over en lille bro som krydser hovedvejen mod Malaga for at komme til Helle Hollis hovedkontoret.
Under en rutinemæssigt inspektion for broens tilstand, er der blevet fundet revner i asfalten i tilkørselsvejen op til  broen.  Selve broen er der ikke problemer med, men disse revner skal nu yderligere undersøges af kommunens tekniske personale og dernæst repareres. Det betyder at der er blevet lukket helt af for denne tilkørselsvej i begge retninger.

Lukningen vedrører kun vore kunder som kommer fra Marbella retningen af.

Vi anbefaler at man fra motorvejen tager  afkørsel MA-23 ”Aeropuerto”, som er den forholdsvise nye afkørsel direkte til afgangsterminalen.
Når du kommer på denne vej, så følg ikke skilte for ”rent a car parking”, men køristedetfor op til afgangsterminalen og videre rundt, og væk fra terminalen. Hold dig til højre og følg skiltet for ”Torremolinos / Avda. Velazquez”. Det vil føre dig til den sædvanlige rundkørsel, og du kan derfra let se Helle Hollis hovedkontoret.

Endnu er det ikke officielt blevet oplyst, hvor lang tid denne reperation vil tage, men vi forventer 1-2 måneder.

Når du ankommer, kan du altid spørge vort personale, som kan være dig behjælpelige med hvordan du kommer videre

Drømmer du om at se live en fodbold kamp mellem Malaga CF – Real Madrid?

4/11/2014

Rosaleda stadium i malaga

Nu har du muligheden for at deltage i lodtrækningen om 2 stk billetter til fodboldkampen mellem Malaga CF- Real Madrid som finder sted på Rosaleda stadion i Malaga lørdag den 29 november kl. 20.  Du vil se kampen med den danske supporter gruppe La Peña de Dinamarca.

For at kunne deltage i lodtrækningen skal du have en billeje som går over datoen den 29 november.  Dvs send en email til marketing@hellehollis.com og opgiv dit navn samt bookings reference nummer.
Selve lodtrækningen finder sted den 19 november, hvor vi publicerer den heldige vinder på Facebook og Twitter.
Præmien består af to billetter til kampen med La Peña Dinamarca og er personlige. Der er ikke inkluderet transport og spisning i præmien.

Deltag i lodtrækningen og få dig en spændende spansk fodbold oplevelse!

Sommerpriser 2015 er nu klar!

25/09/2014

Sommer ferie

Savner du sol og varme ? Er du allerede igang med planlægning af næste års påske eller sommerferie ?

Vi har fået en del kunde forespørgelser for 2015 sommerpriser, og har dem nu klar så du kan booke din påske eller sommerferie bil online eller du kan sende os en email til bookings@hellehollis.com.

Det er vist unødvendigt at nævne, at hvert år bliver vi udsolgt i de mest populære bilgrupper, så hvis du gerne vil sikre dig at netop din bilmodel er ledig når du kommer på ferie, så anbefaler vi at du booker din bil tidligt.

Husk at du ikke skal betale forud og der er heller ingen afbestillings eller ændringsgebyr.

Undgå at falde i fartfælden!

25/09/2014

Bil

Nu skal du passe ekstra på så du ikke får en fartbøde.

Den spanske trafik styrelsen har uden forudgående varsel ændret kriteriet for at give fartbøder.

Hidtil har der været en radar fejlmargen på 10% som kom føreren til gode før en fartbøde blev givet.

Hvis der f.eks. var en fart begrænsning på 120km, så kunne man i realiteten køre 130 km/t før der blev givet en fartbøde. Denne ”nåde margen” er nu blevet reduceret, så bøden allerede bliver udskrevet ved 126 km/t hvor  det drejer sig om en fast  radar, og ved 128 km/t hvor det drejer sig om en mobil radarkontrol..

Dvs at ”nåde” margen er blevet ændret til 5% ved faste radarkontroller og 7% ved mobile radarkontroller.

På veje hvor hastighedsgrænsen er mindre end 100 km/t gives der nu 5 km/t i margen ved faste radar kontroller og 7 km/t ved en mobil radar kontrol.

Vi vil gerne at du får dig en god afslutning på din ferie og uden unødvendige overraskelser, så husk at overhold fartgrænserne.

 

Hvor kan jeg printe mit boardingkort ?

21/09/2014 | 5 kommentarer

Helle Hollis PC service point

Når familien skal på sommerferie planlægges alt som regel ned til mindste detalje. Hotel og/eller lejebolig vælges. Flybilletter bestilles og betales, dog er det sjældent at den oprindelige pris indikation er den du ender ud med at betale. Der er tillæg for betaling med kreditkort,  og skal der være plads til tøj, sko og et par gode bøger betales der for kufferten.

Når afrejse datoen nærmer sig sætter du dig igen til computeren for at printe boardingkortene ud, du skulle jo nødig af med 15 € per flybillet, fordi du har glemt at printe dem og her kommer så  det sidste nye fra visse luftfartselskaber.

Man har meget “smart” indført at boardingkortet først kan printes 7 dage før afrejse, medmindre der igen betales et ekstragebyr (nu for en siddeplads), hvilket vil sige at udrejsens boardingkort printes uden problemer, mens hjemrejsens, først kan printes når du ligger ved poolen på din destination.

Smart, for hvem har lige adgang til en pc og printer under deres ferie, hvorfor de fleste igen trækker kortet op af pungen og betaler endnu et af de utallige gebyrer.

Men hos Helle Hollis er der hjælp at hente. Vi har en PC stående i venteområdet på vort hovedkontor ved Malaga lufthavn, hvor du selv kan fakturere online og printe dit boardingkort – helt GRATIS.

Vi anbefaler at du kommer ind en dag i din ferie for at printe kortet, så itilfælde af at der er problemer, at der er tid til at få det løst, eller at du kommer i god tid, før din flyafgang.  Det kan jo være en del andre af vore kunder som har fået samme idé.

Print GRATIS dit hjemrejse boardingkort hos Helle Hollis på hovedkontoret i Malaga, endnu en af de mange fordele ved at leje din bil hos os !

Luna Mora i Guaro

3/09/2014

Luna Mora i Guaro

En af de store begivenheder på Costa del Sol er ”Luna Mora” i Guaro som finder sted i weekenden 06.09-07.09  og weekenden 13.09-14.09. ´

Guaro er en lille spansk landsby som ligger ligger 40 km fra Malaga, via Coin – og 20 km fra Marbella via Monda.   Klik her for kørsels beskrivelse.

Gennem mange år har Guaro arranget en festival hvor byen bliver omdannet til Al-Andaluz epoken med  over 25.000 levende stearinlys i byens stræder når mørket sænker sig.   Det er byens beboere som sørger for at landsbyen bliver smukt dekoreret.

Der er teater, gøgl og eksotiske spisesteder kun oplyst af de levende stearinlys, og som giver en helt speciel stemning. Desuden bliver der arangeret flamingo koncerter, som der kan bestilles billetter til på forhånd og som afholdes i byens auditorium, eller du kan lytte til andre musikgrupper som spiller i byens stræder.

Guaro har arrangeret at der er masser af parkeringspladser udenfor  landsbyen, og  der køres med minibusser frem og tilbage til festivalen, så det skulle være let at besøge begivenheden.

Læs videre her.